Contact

Voor vragen of boeking van het Berberhuis, kun je contact opnemen via bijgaand formulier. Boekingen van het huis lopen via Stichting Wandelen Marokko.  Judith heeft de Stichting Wandelen Marokko opgericht met als doel de lokale bevolking te laten profiteren van het toerisme in deze regio. De stichting is bemiddelaar en dient als vraagbaak en schakel voorafgaand aan de reis. De uitvoering van de geheel verzorgde reizen ligt in goede en vertrouwde handen van Mohamed Ait Lmouden.

Stichting Wandelen Marokko is gevestigd aan de Remus 17, 3962 KT Wijk bij Duurstede.
Telefoonnummer: 06 59248792
e-mail: info@wandelenmarokko.nl
KvK-nummer: 52094065

Je kunt ook telefonisch contact opnemen. De contactpersoon is Judith Ottenhoff. Telefoonnummer: 0031 (0)6 59 248 792.
Wil je de nieuwsbrief van Wandelen Marokko en Maison Zitoun ontvangen (max 4x per jaar) dan kan je hier klikken.

Iets over Judith Ottenhoff
“Jaren geleden ben ik verknocht geraakt aan Marokko. Het is een prachtig land met een overweldigende natuur en de hartelijkheid en gastvrijheid van de bevolking is bijzonder. Dit heeft geleid tot het oprichten van de Stichting Wandelen Marokko .
Inmiddels heb ik ook dit prachtige huis en met de verhuur hoop ik bij te dragen aan de inkomsten van de lokale bevolking.”

Iets over Mohamed
“Mohamed Ait Lmouden is een gekwalificeerde berggids met een ruime ervaring en een uitstekende kok en organisator. Met een heerlijk rustig wandeltempo en met oog en aandacht voor iedereen in de groep, laat hij je graag kennismaken met het echte leven van de Berbers in de Hoge Atlas alsook rondom Maison Zitoun. Ook voor de minder ervaren wandelaar is dit onder leiding van Mohamed heel goed te doen.”

Heeft u een vraag?
Wij staan u graag te woord. Vul de onderstaande contactformulier in. Dit contactformulier wordt verzonden naar info@wandelenmarokko.nl